FAQ

1. Chcę otworzyć punkt gastronomiczny i nie wiem od czego mam zacząć?

Planujesz otworzyć lokal gastronomiczny, nie wiesz od czego zacząć? W naszej firmie zajmujemy się takimi projektami kompleksowo. Wspólnie wymyślimy koncepcję lokalu, nasz projektant stworzy projekt technologiczny, który zatwierdzi u rzeczoznawcy ds. higieniczno-sanitarnych. Dobierzemy dla Ciebie odpowiednie wyposażenie lokalu, które nasi pracownicy zamontują. Współpracujemy z architektem wnętrz, agencją reklamową i dostawcami. Wspólnie z tobą stworzymy twój lokal!

2. Planuję zmodernizować i doposażyć już istniejącą kuchnię, czy Combi mi pomoże?

Przejąłeś działający lokal? Twoja kuchnia działa od wielu lat i wymaga odświeżenia? Planujesz rozszerzenie działalności? Pomożemy Ci w zaplanowaniu remontu, stworzymy nowy projekt technologiczny, dobierzemy odpowiedni sprzęt. Nasi pracownicy zaplanują tak modernizację twojej kuchni, żeby nie przerywać jej działania lub żeby przerw była jak najkrótsza !

3. Wynająłem lokal i nie dostałem rzutów pomieszczeń- czy bez tego nie uda mi się zrobić projektu technologicznego?

Inwentaryzacja lokalu to pierwszy etap tworzenia punktu gastronomicznego, dzięki któremu projektant zwymiaruje i stworzy rzut lokalu Jeśli nie podsiadasz rzutu to nasz projektant przeprowadzi inwentaryzację i na podstawie tego stworzy rzut lokalu niezbędny do projektu technologicznego.

4. Jestem już w trakcie realizowania inwestycji, ale nie jestem zadowolony ze współpracy z podwykonawcami. Czy mogę u Państwa wykupić dodatkowe konsultację?

Nie jesteś naszym klientem, ale potrzebujesz konsultacji w sprawie obiektu gastronomicznego? Nasza firma oferuje konsultację i doradztwo. Podczas spotkania nasi pracownicy odpowiedzą na wszystkie Państwa pytania i pomogą w rozwiązaniu problemów dotyczących gastronomii. Nasz projektant chętnie skonsultuje projekt technologiczny, a nasi handlowcy zaproponują kontrofertę.

5. Jestem generalnym wykonawcą inwestycji i szukam podwykonawcą punktów gastronomicznych, czy firma Combi mi w tym pomoże?

Nasza firma zajmuje się podwykonawstwem w dużych inwestycjach gdzie realizujemy wszystkie fazy przygotowania punktów gastronomicznych: restauracje, kantyny, zmywalnie centralne. Uczestniczyliśmy w dużych inwestycjach takich jak dostawy sprzętu do Hali Arena w Gliwicach, projekty technologiczne i dostawa sprzętu na lotnisku w Balicach.

Chcesz przymierzyć się do realizacji inwestycji?