Hotel Silvia Gold Gliwice
Zakres Realizacji
- Data Realizacji: 2016
- Klient: Hotel Silvia Gold
- Rodzaj projektu: projekt technologiczny, projekt barów, i realizacja, wyposażenie kuchni, montaż sprzętu
Mieszcząca się w Hotelu Silvia Gold dwupoziomowa restauracja Minibrowar Majer to wyjątkowe miejsce prowadzone z pomysłem i pasją, które przyciąga gości doskonałą kuchnią i klimatycznym wnętrzem.
Kucharze każdego dnia przygotowują dla Państwa wyśmienite dania kuchni polskiej i europejskiej. Dodatkowo, w każdy wtorek zapraszają na dzień włoskiej pasty, a w piątki proponują wyśmienite owoce morza. Świeże warzywa od lokalnych dostawców, wyrabiane przez kucharzy makarony, wypiekane pieczywo, a ponadto szczera pasja i miłość do jedzenia oraz wykwalifikowana i miła obsługa składają się w restauracji na najwyższy standard serwowanych dań. A to wszytstko dzięki pasji i zaangażowaniu właścicieli, kucharzy oraz profesjonalnemu wyposażeniu serca hotelu, czyli kuchni.