Skontaktuj się z nami
Napisz do nas już dziś!
Sprawdź naszą kompleksową ofertę w zakresie
wyposażenia gastronomii i nie tylko.
Combi Co Sp. z o.o.
Nasze biuro
ul. Daszyńskiego 198, 44-100 Gliwice
Godziny otwarcia
Pon-Pt 8:30 – 16:30
Napisz do nas
info@combi.com.pl
Zadzwoń: +48 32 279 49 50
Przygotujemy dedykowaną ofertę dla Twojej firmy.
Combi Co sp. z o.o.
ul. Daszyńskiego 198
44-100 Gliwice
Parking na posesji.
Nr konta: 76 1600 1172 0002 3304 9372 9001
NIP 6311009650
REGON 272290688
KRS 0000024630
Napisz do nas!
Najczęściej zadawane pytania
Chcę otworzyć punkt gastronomiczny i nie wiem od czego mam zacząć?
W naszej firmie zajmujemy się takimi projektami kompleksowo. Wspólnie wymyślimy koncepcję lokalu, nasz projektant stworzy projekt technologiczny, który zatwierdzi u rzeczoznawcy ds. higieniczno-sanitarnych. Dobierzemy dla Ciebie odpowiednie wyposażenie lokalu, które nasi serwisanci zamontują. Współpracujemy z architektem wnętrz i najlepszymi dostawcami w Polsce i Europie. Wspólnie z Tobą stworzymy Twój lokal!
Planuję zmodernizować i doposażyć już istniejącą kuchnię, czy Combi mi pomoże?
Przejąłeś działający lokal? Twoja kuchnia działa od wielu lat i wymaga odświeżenia? Planujesz rozszerzenie działalności? Pomożemy Ci w zaplanowaniu remontu, stworzymy nowy projekt technologiczny, dobierzemy odpowiedni sprzęt. Nasi pracownicy zaplanują tak modernizację Twojej kuchni, żeby nie przerywać jej działania lub żeby przerwa była jak najkrótsza.
Wynająłem lokal i nie dostałem rzutów pomieszczeń - czy bez tego nie uda mi się zrobić projektu technologicznego?
Inwentaryzacja lokalu to pierwszy etap tworzenia punktu gastronomicznego, dzięki któremu projektant zwymiaruje i stworzy odpowiedni rzut lokalu Jeśli nie podsiadasz rzutu – nasz projektant przeprowadzi inwentaryzację i na podstawie tego stworzy rzut lokalu niezbędny do projektu technologicznego.
Jestem już w trakcie realizowania inwestycji, ale nie jestem zadowolony ze współpracy z podwykonawcami. Czy mogę u Państwa wykupić dodatkowe konsultację?
Nie jesteś naszym klientem, ale potrzebujesz konsultacji w sprawie obiektu gastronomicznego? Nasza firma oferuje konsultację i doradztwo. Podczas spotkania nasi pracownicy odpowiedzą na wszystkie Państwa pytania i pomogą w rozwiązaniu problemów dotyczących gastronomii. Nasz projektant chętnie skonsultuje projekt technologiczny, a nasi handlowcy zaproponują kontrofertę.
Jestem generalnym wykonawcą inwestycji i szukam podwykonawcą punktów gastronomicznych, czy firma Combi mi w tym pomoże?
Nasza firma zajmuje się podwykonawstwem w dużych inwestycjach gdzie realizujemy wszystkie fazy przygotowania punktów gastronomicznych: restauracje, kantyny, zmywalnie centralne. Uczestniczyliśmy w dużych inwestycjach takich jak dostawy sprzętu do Hali Arena w Gliwicach, projekty technologiczne i dostawa sprzętu na lotnisku w Balicach.